Interesseret i boligen? Kontakt os på tlf. 88 62 62 66

8575 kr
Ledig fra
01-03-2023
102m2
3. værelses

Ågade 27, 9000 Aalborg

Information

Ledig fra 01-03-2023
Husleje 8.575 kr
A conto varme 300
A conto Vand 200
Kvm 102 m2
Værelser 3

Beskrivelse

102 flotte kvadratmeter ved Ågade torv

Det er Ågade, der lægger navn til jeres nye adresse. Denne beliggenhed er noget udover det sædvanlige og adressen matcher på alle måder boligen, for I overtager nemlig en ny istandsat lejlighed. Boligen byder på parketgulve, højt til loftet, fine fyldningsdøre og et herskabeligt udtryk. De franske døre og de store, lyse rum. Kort fortalt, så bliver I altså de lykkelige lejer af et hjem, hvor den originale charme lever i bedste velgående, og dette kombineres med en række moderne opdateringer.

I ankommer til Ågade torv, som ligger i hjertet af Aalborg og prydes af flotte ejendomme, der lyser op i gadebilledet med deres forskelligfarvede facader. Ved nummer 27 bydes I velkommen hjem af en gulstensejendom, som med sine dannebrogsvinduer og fine kviste passer perfekt ind i de historiske rammer. Her ligger jeres lejlighed godt placeret på 1 sal, og denne placering sørger for en herlig udsigt over livet i Ågade og resulterer samtidig i, at hjemmet fyldes af et naturligt lysindfald.

I får en lejlighed på hele 102 kvadratmeter, og de fordeler sig blandt andet på en entré med gaderobeplads, et dejligt soveværelse og to smukke stuer en suite. Et hyggeligt spisekøkken og badeværelset, som bærer tydeligt præg af en nyere istandsættelse. Her kan I derfor glæde jer over alt fra separat bruseniche til det tidløse design og vaskesøjle.

Køkkenet præsenterer sig med lyse låger, som passer til den øvrige indretning. Moderne komfort kommer desuden i form af både opvaske- og vaskemaskine. I køkkenet er der også rigtig god plads til madlavningen, som blandt andet foregår over gaskomfur, og plads er et nøgleord, for I kan tilmed indrette en hyggekrog til 2 personer. Stuerne imponerer med deres gode rumfornemmelse. 

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house