Interesseret i boligen? Kontakt os på tlf. 88 62 62 66

6495 kr
Ledig fra
01-10-2021
81m2
3. værelses

Dalgasgade 15, 9000 Aalborg

Information

Ledig fra 01-10-2021
Husleje 6.495 kr
A conto varme 300
Kvm 81 m2
Værelser 3

Beskrivelse

Enestående mulighed for at bo på en af Vestbyens bedste adresser!

81 m2 fordelt på 3 gode værelser og med lækker vestvendt fransk altan

Velkommen til Dalgasgade, hvor livlige og attraktive Vestbyen ligger lige fødderne af ejendommen. Og velkommen til en velholdt lejlighed, der venter på jer.
Lejligheden er på 81 m2, og vi begynder i den lyse entré. Den giver jer adgang til den første stue. Derfra er der adgang til både soveværelse og spisestue. I den første stue er der store vinduer og højt til loftet. Her er der plads til at indrette et hyggeligt sofaområde foran vinduerne, hvor det naturlige lys strømmer ind.
Vi bevæger os videre ind i et fint soveværelse, hvor I både finder plads til en stor seng og stort skab.
Fra soveværelse er der adgang til et godt og praktisk badeværelse. Det er i god stand, og der er badekar. Det samme kan siges om køkkenet, hvor I nu bydes ind. Her er der god bord- og skabsplads.

Fra lejligheden bevæger vi os ned i en rigtig hyggelig gård. Den byder på lækre terrasse og grønne områder. En rigtig lækker gård, som fungerer som jeres lille grønne oase her i byen.
Beliggenheden er helt i top. Med en placering på Dalgasgade får I hyggelige caféer, spændende butikker og offentlig transport lige udenfor døren.

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house