Interesseret i boligen? Kontakt os på tlf. 88 62 62 66

6130 kr
Ledig fra
01-04-2023
56m2
2. værelses

Dalgasgade 17, 9000 Aalborg

Information

Ledig fra 01-04-2023
Husleje 6.130 kr
A conto varme 300
Kvm 56 m2
Værelser 2

Beskrivelse

2 værelser - Istandsat med lækkert AUBO køkken og badeværelse

Lækker, istandsat 2 værelses i Aalborgs ungdommelige centrum

Lige nu har I en fantastisk mulighed for at overtage denne 2-værelses lejlighed, hvor samtlige 56 kvadratmeter er fuldstændig istandsatte. Der er tale om et oplagt lejebolig for såvel det unge par og de, der leder efter en optimal single lejlighed. Takket være den gennemgribende renovering træder I indenfor i et hjem med en lys og venlig atmosfære, og indretningens nøgleord er rene linjer og stilrent design.

I kan samtidig glæde jer over den veldisponerede planløsning, som giver jer en entré, en stor stue, lækkert soveværelse med fransk altan, et nyt køkken og et lækkert badeværelse med vaskesøjle, separat brus, og et tidløst design. Sidstnævnte går igen i køkkenet, som står flot med hvide, grebsfrie elementer.

Hele herligheden ligger i en høj stue. Lejligheden fyldes af et flot lysindfald. Den præsenterer sig på klassisk manér med dannebrogsvinduer og lyse parketgulve. Overalt i lejligheden er der ligeledes lavet nyt el i væggene.

Ejendommen: Opført i 1900-tallet og fremstår med smuk facade. Lejligheden fremstår med nye termovinduer. Der er cykelkælder og cykelparkering i den hyggelige gårdhave.

Området: I er flyttet til dalgasgade, beliggenheden og området er meget populært, med fitness, busser og indkøb lige om hjørnet. Få minutters gang til mange specialbutikker og hyggelige cafeer.

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house