Interesseret i boligen? Kontakt os på tlf. 88 62 62 66

6950 kr
Ledig fra
01-07-2023
85m2
4. værelses

Dannebrogsgade 10, 9000 Aalborg

Information

Ledig fra 01-07-2023
Husleje 6.950 kr
A conto varme 400
Kvm 85 m2
Værelser 4

Beskrivelse

Stor og indbydende 3 værelses, tæt på alt.

Velkommen til denne pragtfulde 4 værelses lejlighed med 85 veldisponerede kvadratmetre, der ligger i gåafstand til stort set alt. Beliggenheden og området er meget populært, med AaB stadion, fitness, busser og indkøb lige om hjørnet. Få minutters gang til mange specialbutikker og hyggelige cafeer.

Du bydes velkommen i lejlighedens entré med gode muligheder for skabsplads. Den store stue vender mod syd. Da lejligheden ligger på 3 salen har man her et pragtfuldt lysindfald gennem to vinduespartier. Foruden den store stue har man også 2 værelser orienteret mod øst. Hvilket gør rumdelingen perfekt som delelejlighed. 

Køkkenet er dejligt funktionelt og fremstår i neutrale hvide elementer. Her har man masser af skabsplads og opvaskemaskine. Herudover har boligen nydeligt badeværelse med separat bruseniche.

Smuk og velholdt ejendom fra 1900 tallet, der løbende er blevet vedligeholdt med blandt andet. Ejendommen har en skøn rolige gårdhave.

Renoveret front- og bagfacade, nyere tag og tagrender. I ejendommen lægges der vægt på et godt fællesskab. Udover en dejlig velholdt gårdhave skal det også nævnes, at der er brugsret til 1 cykelskur, kælderrum og dørtelefon.

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house