Interesseret i boligen? Kontakt os på tlf. 88 62 62 66

7190 kr
Ledig fra
01-05-2023
84m2
3. værelses

Digmannsvej 13, 9400 Nørresundby

Information

Ledig fra 01-05-2023
Husleje 7.190 kr
A conto varme 300
Kvm 84 m2
Værelser 3

Beskrivelse

Nu har I muligheden for at overtage denne lyse og lækre 3-værelseslejlighed, der med sin unikke og ugenerede beliggenhed på Digmannsvej giver jer en fantastisk afstand til vandet, det kommende Stigsborg park og ind til byen. Inden døre venter jer en velindrettet planløsning,

Boligen ligger på 1 sal. Hjemmet er velholdt, og i slutningen af 2015 blev lejemålet totalrenoveret med nyt badeværelse, køkken og vægge. Derudover prydes lejligheden af nye lyse ask-parketgulve som er gennemgående i hele lejligheden.

Boligens hjerterum er køkkenet, hvor der er mulighed for at have et spisebord. Det lækre køkken præsenterer sig pænt med hvide fronter, en mørk bordplade samt gængse hårde hvidevarer, hvorfor der er fine betingelser for de kulinariske udfoldelser. Stuen får I snildt indrettet med et hyggeligt spiseafsnit samt komfortable møbler. derudover er der 2 soveværelser.

Til ejendommen hører desuden eget opbevaringsrum, En fælles have med bordebænkesæt og sandkasse. Der er til ejendommen tilhørende parkeringsplads.

Hverdagen glider let med kort afstand til skole, pasningstilbud, indkøb og busser, mens der blot er lidt over én kilometer til Aalborg centrum.

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house