Interesseret i boligen? Kontakt os på tlf. 88 62 62 66

7190 kr
Ledig fra
01-06-2023
81m2
3. værelses

Limfjordsvej 22, 9400 Nørresundby

Information

Ledig fra 01-06-2023
Husleje 7.190 kr
A conto varme 300
Kvm 81 m2
Værelser 3

Beskrivelse

3 værelses med fantastisk udsigt over Limfjorden

Nu har I muligheden for at overtage denne lyse og lækre 3-værelseslejlighed, der med sin unikke og ugenerede beliggenhed på Limfjordsvej giver jer en fantastisk udsigt til vandet, Musikkens hus, og ind over byen. Inden døre venter jer en velindrettet planløsning,

Boligen ligger på 2 sal. Hjemmet er velholdt, og i slutningen af 2018 blev lejemålet totalrenoveret med nyt badeværelse, køkken og vægge. Derudover prydes lejligheden af lys ask-parketgulve som er gennemgående i hele lejligheden.

Boligens hjerterum er køkkenet og stuen i åben forbindelse, som skaber et let og indbydende stemning. Det lækre køkken præsenterer sig pænt med hvide fronter, en mørk bordplade samt gængse hårde hvidevarer, hvorfor der er fine betingelser for de kulinariske udfoldelser. Stuen får I snildt indrettet med et hyggeligt spiseafsnit samt komfortable møbler. 2 soveværelser, hvoraf det ene har adgang til egen fransk altan.

Til ejendommen hører desuden eget opbevaringsrum, En fælles have med bordebænkesæt og sandkasse. Der er til ejendommene tilhørende parkeringsplads.

Hverdagen glider let med kort afstand til skole, pasningstilbud, indkøb og busser, mens der blot er lidt over én kilometer til Aalborg centrum

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house