Interesseret i boligen? Kontakt os på tlf. 88 62 62 66

6995 kr
Ledig fra
01-01-2022
86m2
3. værelses

MosbækSalle 4S, 9530 Støvring

Information

Ledig fra 01-01-2022
Husleje 6.995 kr
Kvm 86 m2
Værelser 3

Beskrivelse

Lys og dejlig 3-værelses lejlighed på Mosbæk Allé Støvring

Bliv lejer i dette lækre lejlighedskomplekst med i alt 25 kvalitetsboliger opført i 2011 – alle med gode parkeringsforhold. Derudover får du en stor, solvendt have på ca. 40 m2 og opvarmede depotrum, Der er til ejendommen dejligt festlokale.

Mosbæk Allé er beliggende i naturskønne omgivelser, med kort afstand til det idylliske Rolf skov, der indbyder til et aktivt familieliv.

Boligerne er centralt placeret tæt ved indkøb og busforbindelse få meter fra boligerne. Støvring er en voksende by med et godt foreningsliv, gode indkøbsmuligheder og skoler. Hvis der skulle være brug for en bredere vifte af butikker, restauranter mm. kan Aalborg centrum nås i bil på blot 10-15 min.

Der er i boligerne lagt vægt på masser af naturligt lysindfald og optimal udnyttelse af boligernes kvadratmeter. Boligerne er attraktive for alle, der ønsker at bo tæt på alt. Boligernes indretning er desuden handicapvenlige og der er via elevator direkte adgang til ejendommens nederste etage, hvor festlokalet og depotrummet ligger. Lejligheden indeholder dejlig entré som føre en videre til det store køkkenalrum og stue samt de 2 værelser og badeværelse.

Der vil komme flere billeder

Estimeret varmeforbrug: Tilmeldes direkte leverandør
Estimeret vandforbrug: Tilmeldes direkte leverandør
El, TV og internet: Tilmeldes direkte leverandør
Vaskefaciliteter: I lejligheden

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house