Interesseret i boligen? Kontakt os på tlf. 88 62 62 66

9450 kr
Ledig fra
15-07-2023
117,5m2
5. værelses

Tavervej 131, 9270 Klarup

Information

Ledig fra 15-07-2023
Husleje 9.450 kr
Kvm 117,5 m2
Værelser 5

Beskrivelse

Centralt i Klarup udlejes dejligt 5 værelses rækkehus i 2 plan.

Rækkehuset er 117,5 kvm.

Velkommen til et lyst og lækkert rækkehus opført i 2011 på en helt central adresse i hjertet af Klarup. Her er fantastiske rammer for jer, der søger et ”nemt”hus og have, der nærmest passer sig selv. I får med andre ord en indflytningsklar og meget indbydende bolig, hvor rammerne er ideelle, hvad enten det er børnefamilien eller seniorerne, der ønsker en bolig i trygge og rolige omgivelser, der samtidig er helt tæt på alle hverdagens nødvendigheder.

Planløsningen er særdeles gennemtænkt med øje for maksimal udnyttelse af pladsen. Det betyder bl.a. to flotte badeværelser og store, lyse rum på begge etager.

Rumfordelingen på hhv. stueplan og førstesalen er: Entré, med adgang til rækkehuset første værelse. Lyst og lækkert køkken i åben forbindelse med spise- og opholdsstuen, hvor lyset strømmer ind ad de store terrassedøre, der går fra gulv til loft. Dernæst et badeværelse med bruseniche og plads til hårde hvidevarer.

På førstesalen er der et fantastisk forældresoveværelse, to børneværelser i god størrelse med indbyggede skabe og endnu et dejligt badeværelse med moderne materialer.

Fra stuen er der direkte udgang til en dejlig, flisebelagt terrasse med god plads til havemøbler, grill og blomsterkrukker. Flytter I ind med børn er der desuden god mulighed for at boltre sig på de nærliggende legepladser og grønne områder.

Ved hovedindgangen er der et praktisk redskabsskur med fin plads til ekstra opbevaring. Der er desuden gode parkeringsmuligheder lige udenfor døren.

Det velfungerende nærmiljø kan indfri langt de fleste behov, og der er kort afstand til flere supermarkeder, skoler, daginstitutioner, svømmehal og fitness. Der er blot fem minutter på cykel til det kommende supersygehus samt nem tilkørsel til motorvejsnettet. Fra klarup til Aalborg er der ca. 10 min i bil.

Forbrug afregnes direkte til forsyningsstederne.

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house