Interesseret i boligen? Kontakt os på tlf. 88 62 62 66

7495 kr
Ledig fra
01-03-2023
75m2
2. værelses

Tinbergens Allé 17, 9260 Gistrup

Information

Ledig fra 01-03-2023
Husleje 7.495 kr
A conto varme 300
A conto Vand 300
Kvm 75 m2
Værelser 2

Beskrivelse

Lys og åben 2-værelses lejlighed med terrasse

I fredelige omgivelser finder I denne charmerende stuelejlighed fra 2017, der med sit 1 værelse og åbne opholdsmiljø er oplagt for den unge familie eller det modne par - uanset vil I trives med den skønne adresse nær såvel natur som byliv.

Som en overordnet betragtning venter jer et vedligeholdelsesfrit hjem, der er lige til at flytte ind i. Fra badeværelset breder sig gulvvarme overalt, og lyset strømmer gavmildt ind med vinduespartier mod tre verdenshjørner. I stuen opleves dette særligt fra den brede glasskydedør, som endvidere sætter jer i forbindelse med den overdækkede terrasse. Stuen har en spændende opbygning med et ideelt afsnit til spisesektionen, og rummet glider videre over i HTH-køkkenet. Sidstnævnte har elementer i U-formation, hvilket resulterer i pænt med skabsplads og arbejdsoverflader.

De to værelser ligger side om side og har begge indbyggede skabe, ligesom I overtager et skoskab i entréen. Til slut mangler I blot at se badeværelset, der har en anseelig bruseniche med gråmelerede klinker fra gulv til loft, og dertil kommer en vaskesøjle. Hjemmet er klimavenligt, og det er tilladt at have husdyr.

Glæd jer til at træde ud i den sydvestvendte have, hvor I kan tilbringe de lange sommeraftener på den overdækkede terrasse, og den mindre, nemme græsplæne grænser op til et grønt, åbent areal. I råder desuden over et skur og bliver en del af en velfungerende ejerforening med rare naboer.

I kan se frem til en optimal kombination mellem byens mange faciliteter i cykelafstand og skøn natur med parken lige rundt om hjørnet. Samtidig kan de mindste følges i daginstitution til fods, mens pendleren ligeledes kan glæde sig over at have busstoppested i gåafstand og motorvejen indenfor få minutter.

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house