Interesseret i boligen? Kontakt os på tlf.

6995 kr
Ledig fra
01-10-2024
83m2
2. værelses

Bygholmen 6, 9000 Aalborg

Information

Ledig fra 01-10-2024
Husleje 6.995 kr
A conto varme 300
Kvm 83 m2
Værelser 2

Beskrivelse

Renoveret og rummelig 2-værelses lejlighed med altan!

Denne pragtfulde 2-værelses lejlighed, beliggende i det attraktive Vejgaard-område, er en ideel lejlighed til dem, der søger rummelighed, komfort og hyggelige omgivelser.
Med sin indbydende og gennemtænkte plantegning samt design, er denne lejlighed ideel for både familier, par og dem som ønsker en delevenlig lejlighed.

Du bydes velkommen i den rummelige entré, der leder dig ind i lejlighedens hjerte - et stort og åbent køkkenalrum og stue, hvor der lige er etableret en lækker altan. Dette område udgør et perfekt socialt rum, hvor både madlavning og afslapning kan forenes. Det stilfulde køkken er udstyret med moderne faciliteter og masser af både skabs- og bordplads, mens stuen med sine store vinduer er badet i naturligt lys og udstråler en indbydende atmosfære.

Lejligheden rummer yderligere et stort og behageligt soveværelse. Det store badeværelse er funktionelt med rigelig plads til både vaskemaskine/tørretumbler og opbevaring. 

Udenfor venter et charmerende gårdmiljø, der indbyder til både leg og afslapning. Med en legeplads for de små og grillområder for de voksne, er dette gårdmiljø det perfekte sted at nyde udendørsaktiviteter og samvær med naboer.

Parkering er intet problem, da der er mulighed for at parkere lige uden for ejendommen.

Husdyr kan tillades. Hund maks. 15 kg. 

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house