Interesseret i boligen? Kontakt os på tlf.

5905 kr
Ledig fra
01-06-2024
53m2
2. værelses

Dalgasgade 23A, 9000 Aalborg

Information

Ledig fra 01-06-2024
Husleje 5.905 kr
A conto varme 300
A conto Vand 200
Kvm 53 m2
Værelser 2

Beskrivelse

Attraktiv 2-værelses lejlighed i Dalgasgade 

Denne enestående 2-værelses lejlighed, beliggende i det attraktive Dalgasgade i Aalborg, byder på en kombination af god beliggenhed, stil og bekvemmelighed.

Når du træder ind i denne fine lejlighed, mødes du af den indbydende stue/køkken med gennemgående pæne gulve, der leder dig videre til de forskellige rum, herunder et moderne badeværelse og et køkken der fremstår med flotte faciliteter og er det perfekte sted for kulinariske udfoldelser. 

Stuen der er badet i naturligt lys, udgør et rummeligt og hyggeligt opholdssted, hvorfra du har adgang til soveværelset, hvor du også får masser af plads.

Til lejligheden hører også adgang til et fantastisk gårdanlæg, der tilfører et strejf af natur og ro midt i byens hjerte. Dette hyggelige udendørsområde er det perfekte sted at slappe af og nyde det gode vejr.

Beliggende i et populært område, er denne lejlighed kun et stenkast fra alt, hvad hjertet begærer. Med fitnesscentre, offentlig transport og indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet, og kun en kort gåtur fra et væld af specialbutikker og hyggelige caféer, er denne adresse attraktiv for dem der ønsker byliv og masser af plads. 

Denne lejlighed repræsenterer en sjælden kombination af rummelighed, funktionalitet og beliggenhed, hvilket gør den til en attraktiv mulighed for enhver, der søger et hjem med både sjæl og komfort.

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house