Interesseret i boligen? Kontakt os på tlf.

8235 kr
Ledig fra
01-08-2024
104m2
4. værelses

Dannebrogsgade 6, 9000 Aalborg

Information

Ledig fra 01-08-2024
Husleje 8.235 kr
A conto varme 500
A conto Vand 250
Kvm 104 m2
Værelser 4

Beskrivelse

Stor og indbydende 4-værelses lejlighed, tæt på alt

Velkommen til denne imponerende og rummelige 4-værelses lejlighed, der med sine 104 veldisponerede kvadratmeter, udgør det ideelle hjem. Beliggende i en eftertragtet del af byen, er du kun få skridt fra AaB stadion, fitnesscentre, busser, indkøbsmuligheder, specialbutikker og hyggelige caféer.

Denne lejlighed byder dig velkommen i en rummelig entré, der tilbyder rigelige muligheder for skabsplads. Den store, dobbelte stue giver masser af lys i lejligheden og det smukke kig til Aalborg tårnet kan nydes fra det komfortable hjem. Beliggende på anden sal sikrer de to store vinduespartier et fantastisk lysindfald, der tilfører rummet en varm og indbydende atmosfære.

Ud over de imponerende stuer, hvor den ene stue alternativt kan benyttes som ekstra værelse, rummer lejligheden også to gode soveværelser, der med deres placering gør denne bolig ideel som delelejlighed eller som lejlighed til familien.
Hvert værelse tilbyder privatliv og ro, perfekt til både studerende og familien. 

Køkkenet er dejligt funktionelt og fremstår i neutrale hvide elementer. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine og masser af skabsplads, og tilbyder endda plads til et hyggeligt spisebord. Herudover får du et stort og nydelige badeværelse, med separat bruseniche.

Bygningen, en smuk og velholdt ejendom fra 1900-tallet, har løbende gennemgået vedligeholdelser og forbedringer, såsom renoveret front- og bagfacade, nyere tag og tagrender. Der lægges vægt på et godt fællesskab i ejendommen, hvilket afspejles i den velholdte gårdhave, brugsretten til vaskerum, cykelskur, kælderrum og dørtelefon.

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house