Interesseret i boligen? Kontakt os på tlf.

6200 kr
Ledig fra
01-07-2024
71m2
3. værelses

Helgolandsgade 19, 9000 Aalborg

Information

Ledig fra 01-07-2024
Husleje 6.200 kr
A conto varme 300
A conto Vand 200
Kvm 71 m2
Værelser 3

Beskrivelse

Skøn 3-værelses lejlighed med altan

Denne enestående 3-værelses lejlighed, beliggende i det attraktive Helgolandsgade i Aalborg, byder på en kombination af god beliggenhed, stil og bekvemmelighed.

Når du træder ind i denne fine lejlighed, mødes du af en indbydende entré, der leder dig videre til de forskellige rum, herunder stuen der er badet i naturligt lys og udgør et rummeligt og hyggeligt opholdssted. Fra stuen har du adgang til det ene af lejlighedens værelser. 
Derudover får du et fint badeværelse og et køkken, der fremstår med flotte faciliteter og er det perfekte sted for kulinariske udfoldelser. Åbn dørene ud til altanen og fyld lejligheden med frisk luft og solskin. Fra køkkenet har du adgang til soveværelset, hvor du også får masser af plads og indbyggede skabe. 

Beliggende i et populært område, er denne lejlighed kun et stenkast fra alt, hvad hjertet begærer. Med fitnesscentre, offentlig transport og indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet, og kun en kort gåtur fra et væld af specialbutikker og hyggelige caféer, er denne adresse attraktiv for dem der ønsker byliv og masser af plads. 

Denne lejlighed repræsenterer en sjælden kombination af rummelighed, funktionalitet og beliggenhed, hvilket gør den til en attraktiv mulighed for enhver, der søger et hjem med både sjæl og komfort.

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house