Interesseret i boligen? Kontakt os på tlf.

8245 kr
Ledig fra
01-08-2024
114m2
4. værelses

Holbergsgade 5, 9000 Aalborg

Information

Ledig fra 01-08-2024
Husleje 8.245 kr
A conto varme 500
A conto Vand 200
Kvm 114 m2
Værelser 4

Beskrivelse

Delevenlig 4-værelses lejlighed midt i hjertet af Aalborg centrum!

Velkommen til denne fantastiske 4-værelses lejlighed, beliggende i hjertet af Aalborg. Denne bolig byder på 4 rummelige værelser, med rigeligt plads til at skabe din egen personlige oase.

Træd ind i et elegant køkken, der ikke kun er designet til madlavning, men også til at være samlingspunktet i hjemmet. Og når du ønsker at forlænge dine oplevelser udendørs, fører køkkenet direkte ud til den hyggelige gård. Her kan du grille, slappe af og nyde solen i godt selskab. Derudover får du et fint og lyst badeværelse. 

Denne lejlighed er skræddersyet til fællesskab og deleoplevelser. Ideel til dem, der ønsker at dele glæderne ved bylivet i Aalborg sammen med andre, hvad end det er venner eller familie. 

Beliggende i et populært område, er denne lejlighed kun et stenkast fra alt, hvad hjertet begærer. Med fitnesscentre, offentlig transport og indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet, og kun en kort gåtur fra et væld af specialbutikker og hyggelige caféer, er denne adresse attraktiv for dem der ønsker byliv og masser af plads. 

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house