Interesseret i boligen? Kontakt os på tlf. 88 62 62 66

9930 kr
Ledig fra
15-12-2022
128m2
4. værelses

MosbækSalle 4P, 9530 Støvring

Information

Ledig fra 15-12-2022
Husleje 9.930 kr
Kvm 128 m2
Værelser 4

Beskrivelse

Lys og dejlig 4-værelses lejlighed på Mosbæk Allé Støvring

Bliv lejer i dette lækre lejlighedskomplekst med i alt 25 kvalitetsboliger opført i 2011 – alle med gode parkeringsforhold. Derudover får du en stor, solvendt have på ca. 40 m2 og opvarmede depotrum, Der er til ejendommen dejligt festlokale.

Mosbæk Allé er beliggende i naturskønne omgivelser, med kort afstand til det idylliske Rolf skov, der indbyder til et aktivt familieliv.

Boligerne er centralt placeret tæt ved indkøb og busforbindelse få meter fra boligerne. Støvring er en voksende by med et godt foreningsliv, gode indkøbsmuligheder og skoler. Hvis der skulle være brug for en bredere vifte af butikker, restauranter mm. kan Aalborg centrum nås i bil på blot 10-15 min.

Der er i boligerne lagt vægt på masser af naturligt lysindfald og optimal udnyttelse af boligernes kvadratmeter. Boligerne er attraktive for alle, der ønsker at bo tæt på alt. Boligernes indretning er desuden handicapvenlige og der er via elevator direkte adgang til ejendommens nederste etage, hvor festlokalet og depotrummet ligger. Lejligheden indeholder dejlig entré som føre en videre til det store køkkenalrum og stue samt de 3 værelser og badeværelse.

Estimeret varmeforbrug: Tilmeldes direkte leverandør


Estimeret vandforbrug: Tilmeldes direkte leverandør

El, TV og internet: Tilmeldes direkte leverandør

Vaskefaciliteter: I lejligheden

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house

Images of house